Creatieve manieren om een AirTag te gebruiken

De AirTag is een fantastische gadget die je kan helpen bij het terugvinden van verloren spullen. Het apparaatje is klein, goedkoop, compact en heeft een lange batterijduur, waardoor je het kan gebruiken om een verscheidenheid aan spullen te traceren. In deze blog bespreken we enkele creatieve manieren waarop je een AirTag kan gebruiken.

  1. Koffer tracker: Als je vaak reist, dan weet je hoe stressvol het kan zijn om je koffer kwijt te raken op de luchthaven. Met de AirTag Stick & Track kan je dit probleem oplossen. Plak de AirTag eenvoudig in je koffer en je kan het traceren met behulp van de Zoek mijn app op je iPhone of iPad. Dit is een veel goedkopere oplossing dan het kopen van een koffer tracker met een maandelijks abonnement.

  2. GPS tracker voor je fiets: Fietsdiefstal is helaas een veelvoorkomend probleem. Met een AirTag kan je je fiets traceren als deze gestolen is. Met de AirTag fietsbel of AirTag tiewrap plaats je het apparaatje gemakkelijk onder het zadel en je kan altijd de locatie van je fiets vinden.

  3. Hond of Kat tracker: Als je een hond of kat hebt die graag op avontuur gaat, dan kan een AirTag halsband tracker erg handig zijn. Plaats het apparaatje in onze halsband houder en je kan de locatie van je huisdier vinden als deze op avontuur gaat.

  4. Sleutelvinder: Als je regelmatig je sleutels kwijt bent, dan kan een AirTag sleutelhanger echt een uitkomst zijn. Plaats het apparaatje aan je sleutelbos en je kan de locatie van je sleutels vinden.

  5. Portemonnee tracker: Met behulp van onze speciaal ontworpen silicone sticker plak je de AirTag gemakkelijk op je portemonnee zodat je deze nooit meer kwijtraakt.

  6. Golftas tracker: Bevestig de AirTag aan je golftas met behulp van de AirTag sleutelhanger zodat je hem gemakkelijker kan vinden op de bagageband op de luchthaven en in je hotelkamer.

  7. Paspoort vinder: Een paspoort is een belangrijk document en als het kwijt raakt, kan dit leiden tot veel stress. Je kunt de AirTag eenvoudig op de achterkant van het paspoort bevestigen met behulp van de Stick & Track, die speciaal is ontworpen voor de AirTag.

  8. Vriendenvinder: Door de AirTag Tiewrap als armband te gebruiken, kan je vriend deze om zijn of haar pols dragen en kan jij de locatie van de AirTag zien in de Zoek mijn app op je telefoon. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken waar je vrienden staan als je bijvoorbeeld een drankje gaat halen of even naar het toilet gaat.


Kortom, er zijn talloze creatieve manieren om een AirTag te gebruiken. Of je nu je koffer wilt traceren op de luchthaven, je fiets wilt beveiligen tegen diefstal, je huisdier wilt volgen of je sleutels nooit meer kwijt wilt raken, een AirTag biedt de oplossing. Met zijn handige functies en betrouwbare tracking kan je erop vertrouwen dat je altijd en overal jouw spullen kan traceren zonder extra kosten.

En als je je zorgen maakt over privacy, dan hoef je dat bij de AirTag niet te doen. Apple heeft namelijk speciale maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alleen jij de locatie van jouw AirTag kan zien.