Nooit meer kostbare
spullen kwijtraken

 

Onze producten

Een AirTag is een perfecte gps tracker voor je waardevolle spullen. De kleine, ronde tracker kan dankzij onze accessoires gemakkelijk worden bevestigd. Met de hulp van het Zoek mijn-netwerk van Apple helpen honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld om je verloren spullen razendsnel terug te vinden.

AirTag Fietsbel
Aan het uiterlijk van deze fietsbel is niet te zien dat er een AirTag inzit. Dit maakt deze bel zo uniek. De fietsbel doet het net zo goed als alle andere fietsbellen en is gemaakt voor elk fietsstuur met een diameter van 22mm.

AirTag Halsband
Met de AirTag houder kun je gemakkelijk de locatie inzien van je huisdier zodat je je kat of hond nooit meer hoeft te zoeken. Het materiaal van de houder is milieuvriendelijk, waterafstotend en bestand tegen alle weersomstandigheden.

AirTag Stick & Track
De silicone sticker is speciaal ontworpen voor de Apple AirTag en is gemakkelijk op elk vlak oppervlakte te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan je handtas, dure jas, paspoort, portemonnee, skateboard, surfplank, camera, golftas, en ga zo maar door.

AirTag Tiewrap
De silicone band is 18 cm lang en werkt als een tiewrap. Gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld je rugzak, onder je fietszadel, koffer of zelfs als armband voor kinderen en senioren.

AirTag Sleutelhanger
Nooit meer je sleutels kwijt met deze sleutelvinder. Dankzij de siliconen houder is de Apple AirTag goed beschermt tegen krassen, vuil en valschade.

Voordelen

Traceerbaarheid

Door een AirTag aan je kostbare spullen te bevestigen, kun je de locatie gemakkelijk traceren als deze zoek raakt of gestolen wordt. Je kunt ook een geluid laten afspelen op de AirTag om deze gemakkelijker te vinden.

Naadloze integratie

De AirTag is ontworpen voor het Apple-ecosysteem. Als je een iPhone hebt, kun je eenvoudig de locatie van je AirTag bekijken met behulp van de Zoek mijn-app. Bovendien kun je aan Siri vragen stellen over de locatie van je AirTag en deze meteen vinden.

Batterij

De batterijduur van een AirTag gaat ongeveer een jaar mee en als deze bijna leeg is, krijg je een melding. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de AirTag niet meer werkt als je deze nodig hebt.

Veiligheid

Als je de AirTag aan bijvoorbeeld je tas of koffer bevestigd, dan kun je deze in de gaten houden via de Zoek mijn-app. Als deze kwijt of gestolen is, kun je de locatie doorgeven aan de politie.

Kostenbesparend

Door het gebruik van een AirTag kun je kosten besparen omdat je minder vaak je waardevolle spullen kwijtraakt.

Reviews

Geloof ons niet op ons woord; lees wat onze klanten over de AirTag fietsbel vertellen.