Is een AirTag geschikt voor het volgen van mijn hond?

Bezorgd dat je trouwe viervoeter een keer niet thuiskomt? Velen van ons kennen de schrik als onze hond uit het zicht verdwijnt.

AirTag of GPS tracker de oplossing voor jouw zorgen?

GPS-technologie is betrouwbaar en bewezen effectief, maar komt met een prijs. Naast de initiële kosten van ongeveer 150 euro, moet je rekenen op jaarlijkse uitgaven tussen de 10 en 30 euro voor het noodzakelijke simkaart-abonnement. GPS vereist zowel een satelliet- als een mobiele verbinding om te werken.

De AirTag van Apple werkt moeiteloos samen met je iPhone zonder extra abonnementskosten. Met een batterijlevensduur die tot een jaar meegaat, maakt de AirTag gebruik van een veilig Bluetooth-signaal. Dit signaal wordt continu gedetecteerd door nabijgelegen Apple apparaten, waardoor de locatie van je geliefde hond automatisch en nauwkeurig wordt bijgewerkt in de 'Zoek mijn'-app.

Succesverhalen werking AirTag

Een Amerikaanse viervoeter is na een levensgevaarlijk avontuur weer terug bij zijn baasje. Na een flinke overstroming wist de brandweer dankzij een AirTag het leven van deze hond te redden.


Link naar artikel

Review ICreatemagazine: De AirTag hondenhalsband van AirTag Solutions biedt een handige oplossing voor hondeneigenaren die hun viervoeter willen monitoren en lokaliseren bij vermissing.

Link naar artikel

Review van Appletips: De AirTag en AirTag houder van AirTag Solutions is een betaalbare en gebruiksvriendelijke tracker voor huisdieren die gemoedsrust biedt aan hun baasjes. 

Link naar artikel


Conclusie

De AirTag is een uitstekende keuze om je hond in de gaten te houden. Dankzij het lichte en compacte ontwerp kan de AirTag gemakkelijk en comfortabel aan je hond bevestigd worden met een geschikte houder. In stedelijke of dichtbevolkte omgevingen kan de AirTag optimaal profiteren van zijn capaciteiten als Apple Bluetooth-apparaat en kan de locatie van je hond constant worden geupdate.